Echipa spaniolă Atletico Madrid a învins duminică, în deplasare, scor 5-2, fornaţia Real Valladolid, într-un meci al etapei a 32-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atletico a avut o primă repriză excelentă pe stadionul Jose Zorrilla. Madrilenii au condus cu 3-1 la pauză, prin reuşitele lui Molina (min. 20), Gimenez (min. 24) şi Morata (min. 38). Pentru gazde a înscris Larin, din penalti, în minutul 42.

În minutul 74 gazdele s-au apropiat la un gol, prin reuşita lui Escudero, însă oaspeţii au forţat şi au mai înscris de două ori. Mai întâi a marcat Fernandez, în propria poartă, în minutul 86, pecetluind soarta meciului şi oferindu-I lui Atletico un avantaj de două goluri, apoi a înscris şi Depay, în minutul 90+3, stabilind scorul final, 5-2.

În clasament Atletico se află pe locul 3, cu 66 de puncte, la numai două puncte de ocupanta locului secund, Real Madrid.

Rezultate înregistrate duminică în etapa a 32-a din la Liga:

Cadiz – FC Valencia 2-1; Villarreal – Celta Vigo 3-1; Espanol Barcelona – Getafe 1-0; Real Valladolid – Atletico Madrid 2-5.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.