Echipa spaniolă Atletico Madrid a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, echipa Almeria, în etapa a 29-a din La Liga. Ambele goluri ale madrilenilor au fost înscrise de Griezmann.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atletico Madrid şi Simeone au ajuns la şase victorii consecutive în La Liga după ce echipa colchonero a dispus de Almeria cu 2-0 pe stadionul Civitas Metropolitano. Francezul Antoine Griezmann a deschis scorul cu o lovitură de cap la cornerul lui Carrasco, prelungit de Correa. Oaspeţii au egalat în minutul 37 prin autogolul lui Gimenez, dar Correa şi Carrasco au conlucrat din nou, în minutul 44, pentru Griezmann, care a înscris pentru 2-1. Atacantul francez a ajuns la 11 goluri şi opt pase decisive în La Liga, iar Atletico este pe locul al treilea în La Liga, cu 60 de puncte. Echipa lui Simeone are nouă puncte în faţa formaţiei de pe locul 4, Real Sociedad, şi este doar cu două puncte în spatele lui Real Madrid.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 29-a din La Liga:

Girona – Elche 2-0 (Castellanos 45, Romeu 70);

Getafe – FC Barcelona 0-0;

Atletico Madrid – Almeria 2-1 (Griezmann 5, 43 / Gimenez 37 autogol).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.