Echipa spaniolă Athletic Bilbao a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia Cadiz, în etapa a 20-a din La Liga. Bilbao a evoluat în zece din minutul 57.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Athletic Bilbao a deschis scorul în minutul 10, prin Sancet, dar a fost egalată în minutul 25, când oaspeţii au înscris prin Escalante. Însă bascii nu au renunţat şi au mai înscris de două ori până la pauză. Sancet a reuşit dubla în minutul 35, pentru ca Alvarez să facă 3-1 în minutul 44.

În partea secundă, Berchiche, de la gazde, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat în minutul 57, însă cursul jocului nu s-a modificat. Athletic Bilbao a dominat şi a mai înscris prin Sancet, în minutul 75, şi învingători cu 4-1 bascii se află pe locul 7 în La Liga, cu 29 de puncte acumulate.

Cadiz este pe loc retrogradabil, 18, cu doar 19 puncte adunate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.