Betis Sevilla a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul din etapa a 13-a cu FC Sevilla. Acelaşi scor s-a înregistrat în meciurile Atletico Madrid – Espanol şi Real Sociedad – Valencia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A ieşit scântei în derbi-ul Andaluziei, Betis – Sevilla: 13 cartonaşe, din care trei roşii, iar un galben a fost încasat de antrenorul Jorge Sampaoli (FC Sevilla). Oaspeţii au avut un jucător eliminat în minutul 38, pe Montiel, iar în minutul 43 au marcat în propria poartă, prin Navas, aducându-i pe cei de la Betis în avantaj. Au urmat însă două roşii pentru gazde: Fekir (45+3) şi Iglesias (49), iar presiunea pusă de oaspeţi s-a concretizat în minutul 81, când a egalat Gudelj. Betis e pe trei, cu 26 de puncte, dar la distanţă de 6 puncte de Real şi 8 de Barcelona.

Atletico Madrid a făcut doar 1-1 cu Espanyol Barcelona şi se află pe poziţia a patra, cu 24 de puncte, în timp ce Real Sociedad a terminat la egalitate, 1-1 cu Valencia, după un meci în care a condus cu 1-0 printr-un autogol, dar a şi rămas în zece după eliminarea lui Elustondo din minutul 17. În clasament, Sociedad este pe locul 6, cu 23 de puncte.

Rezultate înregistrate duminică în etapa a 13-a din La Liga:

Betis Sevilla – FC Sevilla 1-1 (Navas 43 autogol / Gudelj 81);

Atletico Madrid - Espanyol Barcelona 1-1 (Joao Felix 78 / Darder 62);

Real Sociedad – Valencia 1-1 (Guillamon 10 autogol / Samuel Lino 25);

Villarreal – Mallorca 0-2 (Muriqi 32, Ndiaye 75).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.