Francezul André-Pierre Gignac (38 de ani) a marcat golul său cu numărul 200 pentru Tigres, miercuri, în meciul mpotriva echipei Leon, în prima etapă a campionatului Clausura 2024 din Mexic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La scorul de 1-1, după ce Angel Mena de Leon a marcat în minutul 50 şi Sebastian Cordova a egalat în minutul 62, Gignac a marcat golul victoriei în minutul 77.

De la sosirea la clubul Universităţii Autonome din Nuevo Leon, în 2015, de la Olympique Marseille, Gignac a jucat 362 de meciuri. El îşi propusese să ajungă la 200 de goluri până în 2023, dar a avut nevoie de primul meci din 2024 pentru a-şi îndeplini obiectivul.

După meci, Gignac a postat pe contul său de Instagram fraza: "200 de goluri cu acest tricou frumos", însoţită de câteva fotografii, dintre care una îl arată sărutând blazonul "felinelor".

Dintre cele 200 de goluri marcate de atacantul de 38 de ani, 154 au fost înscrise din acţiune, 38 din penalti şi opt din lovituri libere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.