UEFA a delegat două brigăzi de arbitri din România în ultima etapă a fazei grupelor Ligii Europa, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Istvan Kovacs se va afla la “centru” la partida dintre Genk şi Sarpsborg, din Grupa I, meci ce se va disputa joi, în Belgia.

Arbitrul din Carei va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, adiţionalii Marius Avram şi Horaţiu Feşnic, în timp ce al patrulea oficial desemnat este Alexandru Cerei.

De asemenea, în aceeaşi competiţie, Radu Petrescu va arbitra duelul dintre Olympique Marseille şi Apollon Limassol, din Grupa H. Din brigada lui Petrescu mai fac parte tuşierii Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, adiţionalii Sebastian Colţescu şi Marcel Bârsan şi al patrulea oficial, Vladimir Urzică.

În plus, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, a fost delegat în calitate de observator la partida dintre Inter Milano şi Tottenham, din Liga Campionilor, care se va disputa marţi, în Italia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.