Tehnicianul echipei Gazişehir Gaziantep, Marius Şumudică, a făcut un gest cu degetul mare în jos, interpretat de presă ca “retrogradaţi”, către fanii formaţiei Konyaspor, duminică, la finalul partidei contând pentru etapa a XIV-a a campionatului Turciei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca urmare a acestui gest, considerat unul provocator de Konyaspor, clubul din Konya a cerut ca federaţia turcă să ia măsuri. “Condamnăm cu fermitate gesturile făcute de antrenorul echipei Gaziantep, Şumudică, după meci, care mai întâi a provocat tribunele noastre, iar apoi a avut gesturi ruşinoase către suporteri. Pentru acest gest nepotrivit pentru un antrenor şi care nu are legătură cu sportivitatea invităm comisiile avizate ale federaţiei să îşi facă datoria”, se arată pe contul de Twitter al Konyaspor.

În conferinţa de presă de după meci, Marius Şumudică şi-a explicat atitudinea cu vehemenţă, după ce a fost întrebat dacă este corect să intre într-un “astfel de dialog” cu fanii, făcând un gest de “retrogradare”. “Dacă aţi fi trăit ce am trăit eu aţi fi procedat la fel. Aţi văzut gestul lor faţă de mine? Eu niciodată în viaţă nu pot accepta să mi se insulte familia de către fani pentru că sunt român, nu turc. Când auzi înjurături de mamă nu îţi place. Am venit în Turcia să muncesc în Turcia,, pentru că îmi place Turcia. Dar nu mă înjura de mamă şi de familie pentru că nu sunt turc… Dar voi lua paşaportul turcesc şi veţi vedea”, a spus el.   

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Gazişehir Gaziantep, antrenată de Marius Şumudică şi cu Alin Toşca în componenţă, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Konyaspor, într-un meci din etapa a XIV-a a campionatului Turciei.

Gaziantep ocupă locul 11 în clasament, cu 17 puncte, iar Konyaspor este pe 14, cu 14 puncte.  Lider este Sivasspor, care are 30 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.