Căpitanul echipei Manchester City, Vincent Kompany, va fi indisponibil cel puţin o lună din cauza accidentării la gambă pe care a suferit-o, marţi seară, la meciul cu Dinamo Kiev, din Liga Campionilor, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Internaţionalul belgian în vârstă de 29 de ani a jucat în doar 13 partide în acest sezon şi din 2008, când a semnat cu Manchester City, a suferit 14 accidentări la gambă.

"Vincent are din nou probleme musculare la gambă. El va rata cel puţin trei sferturi din restul sezonului. Întotdeauna la accidentările de acest fel perioada de indisponibilitate este de cel puţin o lună", a declarat tehnicianul Manuel Pellegrini.

Formaţia engleză Manchester City s-a calificat, în premieră, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a trecut, cu scorul general de 3-1, de echipa Dinamo Kiev, în optimile competiţiei.

City a remizat, scor 0-0, marţi seară, în Anglia, cu Dinamo Kiev, într-un meci arbitrat de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan la centru.

În tur, Manchester City s-a impus în deplasare, scor 3-1, astfel că a reuşit calificarea în sferturi pentru prima oară în istoria clubului.

Manchester City a plătit scump calificarea de marţi, după ce Vincent Kompany şi Nicolas Otamendi s-au accidentat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.