Fotbaliştii Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost plasaţi în detenţie preventivă, după ce la începutul săptămânii au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova, relatează presa din Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mamaev «a fost plasat în detenţie preventivă pentru 48 de ore, aşa cum prevede Codul Penal", a anunţat Ministerul de Interne, subliniind că jucătorul este suspectat de huliganism, pedepasă pentru care riscă până la cinci ani de închisoare.

Şi Alexander Kokorin, atacantul echipei Zenit, a fost plasat în detenţie preventivă pentru 48 de ore.

Cei doi riscă şi o suspendare pe viaţă din fotbalul rus, conform ligii profesioniste de la Moscova.

Fotbaliştii Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost reţinuţi, marţi, după ce la începutul săptămânii au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova, relatează presa din Rusia.

Kokorin, component al echipei Zenit Sankt Petersburg, şi Mamaev, de la FC Krasnodar, l-au lovit cu un scaun pe funcţionar.

FC Krasnodar a anunţat că vrea să îi rezilieze contractul lui Mamaev, iar Zenit Sankt Petersburg şi-a exprimat dezamăgirea pentru “comportamentul dezgustător” al lui Kokorin.

Kokorin şi Mamaev au fost suspendaţi de federaţia rusă în iulie 2016, în timpul Euro-2016, după apariţia unor imagini video în care petreceau la un club din Monte Carlo, deşi evoluau la competiţia din Franţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.