Antrenorul Ronald Koeman şi-a exprimat nemulţumirea pentru faptul că echipa lui, FC Barcelona, trebuie să joace cu formaţia Cornella, din liga a treia, pe un teren cu gazon artificial, informează mundodeportivo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este frumos că o echipă din Secunda B trebuie să joace pe terenul ei. Singura problemă este legată de faptul că e un teren pe care nu se joacă în mod normal. Astăzi, pentru mine, iarba artificială nu este fotbal, dar asta nu e o scuză. Pe de o parte, înţeleg avantajul lor de a juca acasă, sunt de acord, dar depinde de starea terenului şi de lumină. Ştim că mai ales în cupă există întotdeauna surprize. Echipe din Sugunda B care joacă acasă, echipe care joacă pe terenuri cu iarbă artificială cu care nu suntem obişnuiţi şi este un joc complicat, deoarece pentru ei este meciul anului", a spus Koeman.

Cornella, locul 8 în liga a treia, întâlneşte, joi, de la ora 22.00, pe FC Barcelona, în 16-imile de finală ale Cupei Spaniei.

În turul anterior, Cornella a eliminat formaţia Atletico Madrid, liderul din Primera Division, după ce s-a impus cu 1-0, pe acelaşi teren cu gazon artificial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.