Dinamo Bucureşti şi fundaşul lituanian Linas Klimavicius au convenit, vineri, încetarea raporturilor contractuale, a anunţat conducerea executivă a clubului prin intermediul site-ului oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Dinamo din luna ianuarie a anului trecut, Linas Klimavicius a jucat 11 meciuri în tricoul alb-roşu în acest sezon competiţional, zece în campionat şi unul în Cupa României, marcând un gol în partida cu Hermannstadt, scor 3-0 pe teren propriu, în Liga I.

În total, 28 de meciuri şi două goluri a adunat Klimavicius, 30 de ani, pentru Dinamo, 17/1 în campionatul trecut, 11/1 în acest sezon competiţional.

El are 24 de selecţii la echipa naţională a Lituaniei şi a mai evoluat în carieră pentru Ekranas, Sudova (ambele din Lituania), Dnipro Dnipropetrovsk, Kryvbas (ambele din Ucraina), Daugava Riga (Letonia), Trakai şi Zalgiris Vilnius (ambele din Lituania).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.