Jucătoarea olandeză de tenis Kiki Bertens, locul 9 WTA, a anunţat pe reţelele de socializare că s-a logodit cu Remko de Rijke, fizioterapeutul ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am spus da iubirii vieţii mele. Ce an!! Inelul e prea mic, dar asta nu contează deloc", a scris jucătoarea de 26 de ani, pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I said yes to the love of my life what a year!! Ring too small, but that doesnt matter at all!! #happy #holiday

A post shared by Kiki Bertens (@kikibertens) on

Remko de Rijke, 31 de ani, este de mai mult timp în echipa sportivei, ca fizioterapeut, antrenor de fitness şi sparring-partner.

Anul 2018 a fost cel mai bun pentru Kiki Bertens, care a devenit a treia olandeză ce pătrunde în Top 10 WTA, după Brenda Schultz şi Betty Stove şi a participat pentru prima dată la Turneul Campioanelor. Ea a obţinut locul la competiţia de la Singapore, la care a ajuns în semifinale, după ce s-a retras Simona Halep, din cauza unei accidentări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.