Echipa engleză Manchester City a învins duminică, pe teren propriu, scor 5-0, formaţia de ligă secundă Huddersfield Town, în turul trei al Cupei Angliei. Meciul a consemnat şi revenirea pe teren a lui Kevin De Bruyne, absent din luna august a anului trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kevin  De Bruyne a fost indisponibil timp de aproape cinci luni din cauza unei accidentări, el nemaiapărând pe teren din 11 august 2023, când s-a jucat prima etapă din acest sezon al Premier League, iar City a dispus de Burnley, în deplasare, cu 3-0. De Bruyne a fost înlocuit atunci în minutul 24 al partidei, fiind accidentat la muşchii ischiogambieri.

Guardiola l-a reintegrat pe mijlocaşul belgian în lotul echipei încă de la meciul cu Sheffield United, din 30 decembrie, dar nu a dorit să rişte, astfel că De Bruyne a jucat abia duminică, în turul al treilea al Cupei Angliei, cu Huddersfield Town. El a intrat pe teren în minutul 57, în locul lui Grealish, şi a primit imediat banderola de căpitan. Şi Jeremy Doku şi-a făcut reintrarea cu Huddersfield, după o absenţă de o lună de zile.

Manchester City a învins pe Huddersfield Town cu 5-0, calificându-se în turul următor al Cupei Angliei.

Golurile „cetăţenilor” au fost înscrise de Foden (min. 33 şi 65), Julian Alvarez (min. 37), Ben Jackson (min. 58 autogol) şi Doku (min. 74).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.