Atacantul Claudiu Keşeru consideră echitabil rezultatul de egalitate, scor 1-1, înregistrat, miercuri, cu Elveţia, în Grupa A a Euro-2016 şi este de părere că formaţia tricoloră are peste 50 la sută şanse de calificare în optimile de finală ale turneului, deşi a acumulat doar un punct după două partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că per ansamblu este un rezultat echitabil, adică terminăm meciul fără să avem regrete. Ne-am făcut treaba, am condus timp de 30-35 de minute, am avut câteva situaţi pe care nu le-am fructificat, dar per ansamblu echipa a dat tot ce avea mai bun azi. Era important să nu pierdem pentru a ne menţine şansele de califcare, dacă am fi câştigat ar fi fost mai bine. Rămânem la mâna noastră la ultimul meci cu Albania. Era important să nu pierdem şi cred că şansele (n.r. - de calificare) sunt mai mutl de 50 la sută, uşor peste 50 la sută . Trebuie să câştigăm ultimul meci şi cu siguranţă cu patru puncte vom fi calificaţi. De pe ce poziţie vom vedea", a spsu Keşeru, la ProTV.

Jucătorul s-a plâns de oboseală şi a lăudat echipa Elveţiei, care are jucători de calitate: "Pe un fond de lipsă de luciditate în urma efortului făcut, probabil că ne-am precipitat. Dar echipa este de lăudat pentru că a făcut un meci consistent şi a obţinut un punct. Asta e important. A fost un meci în care mai mult am alergat după minge. A trebuit să facem o parte defensivă două treimi din meci, au fost multe dueluri de jucat şi este lăudat că nimeni nu s-a menjat şi şi-a făcut treaba cu brio. Ne-a cerut să rămânem sus pentru a nu ceda iniţiativa, dar în anumite momente ale meciului ei ne-au arătat că au calitate, au creat o superioritate numerică pe linia de fund şi nu am mai reuşit să  mai împiedicăm trecerea primei noastre linii şi în anumite momente ne-au pus în dificultate."

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în compania selecţionatei Elveţiei, pe arena Parc des Princes, în etapa a doua a grupei A de la Campionatul European.

Au marcat: Stancu '18 (p) / Mehmedi '57

În primele meciuri din Grupa A, România a fost învinsă de Franţa, cu scorul de 2-1, iar Elveţia a învins Albania, cu 1-0.

Ultimele partide al grupei, România - Albania (Lyon) şi Franţa - Elveţia (Lille) vor avea loc duminică, de la ora 22.00.

În optimile de finală ale Euro-2016 se califică primele două echipe clasate în fiecare din cele şase grupe şi cele mai bune patru ocupante ale locului 3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.