Japonezul Kei Nishikori, locul 27 ATP, care a ratat Australian Open din cauza unei accidentări, a câştigat turneul challenger de la Dallas, cu premii totale de 125.000 de doalri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nishikori încearcă să revină la forma din trecut după accidentarea suferită la încheietura mâinii drepte. Înaintea acestei săptămâni, japonezul, fost ocupant al locului 4 ATP, jucase doar un meci din august 2017, fiind eliminat de americanul Dennis Novikov, în turul I al turneului challenger de la Newport Beach, în 23 ianuarie, scor 6-3, 3-6, 6-4.

La Dallas, japonezul l-a întâlnit din nou pe Novikov, locul 214 ATP, tot în turul I, luându-şi revanşa cu 6-3, 6-3.

Duminică, în finală, Nishikori a întrecut un alt american, pe Mackenzie McDonald, locul 158 ATP, pe care l-a învins repede, cu 6-1, 6-4, în 80 de minute. McDonald impresionase la Australian Open, după ce i-a pus probleme bulgarului Grigor Dimitrov, al treilea favorit. La Melbourne, americanul, venit din calificări, a cedat doar într-un decisiv prelungit, în turul al doilea, după 6-4, 2-6, 4-6, 6-0, 6-8.

Pentru succesul său de duminică, Nishikori va primi 18.000 de dolari şi 100 de puncte ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.