Kayserispor, echipa antrenată de Mraius Şumudică, a învins, duminică, pe teren prorpiu, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia Karabukspor, în etapa a XXV-a a campionatului turc de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au condus cu 1-0, prin reuşita lui Leandrinho din minutul 22. Kraveţ '28 şi '56 şi Turuc '48 (penalti) au marcat pentru echipa lui Şumudică, înainte ca Skulason să stabilească scorul final, în minutul 88.

La gazde au evoluat pe tot parcursul meciului portarul Silviu Lung jr. şi fundaşul Cristian Săpunaru. Marius Alexe nu a jucat la oaspeţi, fiind accidentat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Kayserispor se menţine pe locul 5 cu 41 de puncte, la trei puncte de locul 4 ocupat de Fenerbahce (un meci mai puţin). Karabukspor este pe locul 18, ultimul, cu 12 puncte. Pe locul I se află Galatasaray, cu 50 de puncte şi un meci mai puţin, la egalitate cu Beşiktaş, a doua clasată, şi cu Istanbul BB, de pe locul 3. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.