Atacantul camerunez Karl Toko Ekambi va semna în zilele următoare un contract cu echipa saudită Abha Club, pentru care ar urma să joace şi Ciprian Tătăruşanu, a anunţat joi cotidianul francez L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Împrumutat sezonul trecut la Rennes, Karl Toko Ekambi (30 de ani) a revenit la clubul de care este legat prin contract, Olympique Lyon. Cum Laurent Blanc nu se bazează pe el la echipa lyoneză, Ekambi a încercat să rezilieze înţelegerea cu gruparea din Lyon, chiar dacă mai are un an de contract. OL a refuzat însă această opţiune şi a găsit două cluburi interesate de atacantul internaţional camerunez, Fenerbahce Istanbul şi Abha Club, ambele oferind aceeaşi sumă de transfer – 1,7 milioane de euro. Ekambi a ales gruparea din Arabia Saudită.

Transferul lui Ekambi va permite astfel lui Olympique Lyon să poată transfera un nou atacant înainte ca perioada de transferuri să se închidă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.