Fotbalistul echipei Chelsea Londra, Kai Havertz, a donat 200.000 de euro şi a decis crearea a 100 de perechi de ghete cu design special pentru a fi scoase la licitaţie în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea oamenilor afectaţi de inundaţiile din Germania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Havertz va purta una dintre perechi la meciul de duminică împotriva formaţiei Arsenal, din Premier League.

“Vrem doar să strângem bani, oamenii să cumpere ghetele. Gheata sunt poate simbolul susţinerii mele şi respectului meu pentru oamenii care au pierdut totul”, a afirmat jucătorul.

Inundaţiile au avut loc în urmă cu câteva săptămâni, însă Havertz a precizat că este încă important ca oamenilor să li se amintească ce a fost, deoarece mulţi încă suportă consecinţele. “Poate mulţi au uitat deja. Familia mea locuieşte în zonă şi ştim că mulţi oameni au rămas fără adăpost. Au pierdut totul şi nu au unde să doarmă. Sau sunt case fără curent electric şi oameni care nu au hrană sau îmbrăcăminte. Astfel că sunt de părere că acum încă este un moment bun pentur a ajuta. Ei încă au foarte multe probleme”, a declarat jucătorul german.

Inundaţiile din iulie din Germania s-au soldat cu 183 de decese - dintre care 135 numai în landul Renania-Palatinat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.