Clubul italian Juventus Torino şi-a anunţat joi sprijinul pentru mijlocaşul Nicolo Fagioli, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului piemontez. Fagioli este unul dintre cei trei jucători italieni implicaţi în afacerea pariurilor sportive ilegale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru prima dată de la începutul afacerii pariurilor sportive ilegale, Juventus Torino a emis un comunicat cu privire la jucătorul său, Nicolo Fagioli. Acuzat că a pus pariuri sportive pe platforme ilegale, ceea ce este interzis unui jucător de fotbal, internaţionalul italian a fost suspendat pentru următoarele şapte luni de către Federaţia Italiană de Fotbal (FGIC).

Clubul din Torino a anunţat: „Vom oferi suportul necesar jucătorului pentru a face faţă acestui plan terapeutic. Suntem convinşi că Nicolo se va confrunta cu procesul terapeutic şi de antrenament cu un mare simţ al responsabilităţii şi, odată executată suspendarea, va putea reveni în competiţie cu deplină linişte sufletească.”

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.