Gruparea Juventus Torino va face apel la decizia de a evolua cu un sector de tribună închis luată după scandările rasiste de la meciul cu Napoli, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu cred că gruparea noastră trebuie să plătească pentru scandări rasiste pe care nimeni nu vrea să le audă. Este momentul să se aplice responsabilităţile individuale, mai ales când tehnologie o permite, cum e cazul pe stadionul nostru", a declarat avocatul clubului Juventus, Luigi Chiappero.

Federaţia Italiană a suspendat tribuna Curva Sud de pe Allianz Stadium pentru următorul meci de pe teren propriu, din 20 octombrie, de la Genoa.

De asemenea, Juventus a primit şi o amendă de 10.000 de euro.

La 29 septembrie, Juventus s-a impus în meciul cu Napoli, scor 3-1, însă observatorii de pe Allianz Stadium au notat scandările rasiste la senegalezului Kalidou Koulibaly.

Suporterii torinezi l-ar fi numit şi "porc" pe antrenorul formaţiei Napoli, Carlo Ancelotti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.