Clubul Juventus Torino îi va suspenda pe jucătorii Paulo Dybala, Weston McKennie şi Arthur pentru că au participat la o petrecere privată organizată chiar de unul dintre ei, miercuri seară, informează Football Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La petrecerea organizată de McKennie au fost invitate zece persoane. Vecinii au chemat poliţia când şi-au dat seama că are loc o petrecere în locuinţa fotbalistului.

În Italia este interzisă organizarea petrecerilor private, din cauza pandemiei de coronavirus, iar oamenii nu au voie să iasă din case în intervalul orar 22.00 – 05.00. Poliştii s-au prezentat la locuinţa lui McKennie aproximativ la ora 23.30.

Potrivit Corriere dello Sport şi Corriere della Sera, cei trei fotbalişti vor fi amendaţi şi suspendaţi pentru următorul meci, cu Torino, prorgamat sâmbătă, în Serie A.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.