Justiţia argentiniană investighează dacă incidentul dintre Exequiel Zeballos şi Milton Leyendeker, din timpul unui meci, are legătură cu pariurile sportive, după o polemică declanşată în presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fundaşul echipei Club Agropecuario, Milton Leyendeker, l-a atacat brutal pe Exequiel Zeballos, de la clubul Boca Juniors, în minutul 8 al unei partide contând Pentru Cupa Argentinei, în ziua de 10 august 2022. Leyendeker a primit cartonaşul roşu, iar Zeballos a fost accidentat la glezna dreaptă şi a fost operat.

Joi, Procuratura din Buenos Aires s-a implicat în acest caz, anunţând pe contul său de Twitter că ”Procurorul Celsa Ramirez investighează dacă au existat pariuri puse pe eliminarea unui jucător al echipei Agropecuario în primele zece minute ale meciului”.

Leyendeker va fi audiat săptămâna viitoare de Comisia de Disciplină a Federaţiei Argentiniene de Fotbal, iar Exequiel Zeballos o să lipsească de pe gazon o perioadă cuprinsă între patru şi şase luni

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.