Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, miercuri, la ProX, că forul său pregăteşte o adresă pentru FIFA şi UEFA cu privire la ingerinţele preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sport.ro, această reacţie vine după ce Răzvan Burleanu a declarant că el a scos LPF din “amorţeală” şi că datorită lui s-a reluat fotbalul în România.

"Dacă urmăriţi acea declaraţie o să vedeţi că el vorbeşte de alegeri chiar mai repede de terminarea mandatului. Aşa că vă asigur că pregătim o adresă pentru FIFA şi UEFA în care discutăm despre ingerinţele preşedintelui FRF. Îl reclamăm pentru că am văzut în continuare aseară un antilider. Cred că e o greşeală fenomenală pe care a făcut-o domnul Burleanu pentru că a transmis un mesaj din care rezultă foarte clar că el nu doreşte să colaboreze cu LPF. A transmis un mesaj în care incită la revoltă", a spus Ştefan.

El a precizat că Burleanu nu ştie nimic despre fotbal: “Ne-a ciuruit pe toţi. Din păcate e un personaj care nu ştie nimic despre fotbal. Are 3-4 fraze învăţate cu limba de lemn”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.