Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, joi, că FCSB a trimis o listă cu 15 jucători la UEFA, astfel că meciul cu Slovan Liberec din Liga Europa se joacă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au comunicat în această după-amiază lista la UEFA, există 15 jucători pe lista comunicată forului european, aşa încât partida de diseară se va disputa. În ultimele ore au reuşit trei transferuri şi eu cred că trebuie să le ţinem pumnii atât lor, cât şi celor de la CFR, deoarece este dorinţa tuturor să avem două echipe în grupele Europa League. Din ceea ce am aflat de la persoana responsabilă din cadrul ligii, (n.r. - la FCSB) nu există cazuri care să prezinte simptome mai grave, jucătorii duc pe picioare această boală, asta a fost experienţa cu toate cazurile de Covid care au apărut la cluburile din Liga I. Se pare că sistemul imunitar al jucătorilor de fotbal este mai puternic", a declarat Ştefan, la Digi24, precizând că nu ştie cine a fost "pacientul 0" la FCSB.

Jucătorii Dennis Man, Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Joi, de la ora 20.30, FCSB trebuie să evolueze, la Giurgiu, cu Slovan Liberec, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Pentru ca o echipă să poată disputa un joc în cupele europene, are nevoie de 13 fotbalişti în lot, potrivit protocolului UEFA.

În ultimele ore, FCSB i-a transferat pe Gabriel Enache, liber de contract, şi pe Goran Karanovici şi David Caiado, ambii de la FC Hermannstadt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.