Antrenorii Thomas Tuchel (Bayern Munchen) şi Edin Terzic (Borussia Dortmund) i-au adus vineri un omagiu tehnicianului german Jurgen Klopp, care a decis să părăsească pe FC Liverpool la finalul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am auzit ştirea acum câteva minute şi trebuie să diger mai întâi acest lucru, nu pot spune lucruri inteligente despre asta. Pot să înţeleg, dar trebuie să mă obişnuiesc mai întâi. Klopp este unul dintre cei mai buni antrenori din lume şi a reuşit întotdeauna, oriunde s-ar fi aflat, să influenţeze cluburile la care a lucrat, fie că a fost vorba de Mainz, Dortmund sau Liverpool”, a declarat Thomas Tuchel.

Edin Terzic a afirmat că Jurgen Klopp este un antrenor incredibil.

„Am auzit vestea cu cincisprezece minute înainte de conferinţa de presă, a fost o surpriză şi pentru mine. Nu am vorbit în ultimele săptămâni. M-a luat prin surprindere. Îl cunosc pe Jürgen de ceva vreme şi ştiu că orice decizie ar lua, se gândeşte mult la asta. Deci sunt sigur că această decizie i se pare cea corectă. Este o persoană extraordinară, un antrenor incredibil şi am avut marele noroc să-l pot observa de aproape, să-l pot cunoaşte. Şi-a pus amprenta pe clubul nostru ca nimeni altul în ultimii ani. A reuşit să facă acelaşi lucru la Liverpool. Şi sunt sigur că va mai exista o etapă undeva, în viaţa lui de antrenor, în care va face aceeaşi treabă, dacă nu chiar mai bună decât cu ultimele sale două cluburi”, a declarat Edin Terzic, antrenorul croat al echipei germane Borussia Dortmund.

Jurgen Klopp (56 de ani) a antrenat pe Borussia Dortmund între 2008 şi 2015, iar din anul 2015 este tehnicianul echipei engleze FC Liverpool. Din 2008, el a cucerit 12 trofee alături de cele două formaţii pe care le-a antrenat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.