Managerul clubului Liverpool, Jurgen Klopp, a comparat discuţiile despre transferuri pentru sume exorbitante cu un copil de cinci ani care cere un Ferrari de Crăciun, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comparaţia lui Klopp a venit în contextul în care Liverpool ar dori achiziţionarea mijlocaşului Jude Bellingham, însă un eventual transfer al jucătorului de 19 ani de la Borussia Dortmund ar putea costa peste 100 de milioane de lire sterline.

„Nu putem avea şase jucători într-o vară, toţi pentru 100 de milioane de lire sterline”, a spus el.

„Nu suntem copii; când întrebi un copil de cinci ani ce vrea de Crăciun şi îţi spune un Ferrari, nu zici: „oh, asta e o idee bună.  Eventual zici:  „nu, este prea scump şi oricum nu poţi conduce”. Dacă acest copil este nefericit toată viaţa pentru că nu poate obţine un Ferrari, ar fi o viaţă cu adevărat tristă. Dar vezi ce poţi face şi te descurci cu asta. Ce avem nevoie şi ce ne dorim, încercăm absolut totul pentru a-l obţine, dar sunt momente în care trebuie să accepţi că nu poţi avea un lucru sau altul, aşa că te dai la o parte şi faci lucruri diferite”, a subliniat Klopp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.