Antrenorul german Jurgen Klopp şi-a încheiat duminică, pe teren propriu, într-un meci cu Wolverhampton, scor 2-0, înţelegerea cu echipa engleză FC Liverpool, după nouă ani în care i-a condus pe „cormorani”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suporterii prezenţi pe Anfield şi-au luat la revedere de la Jurgen Klopp, tehnicianul german care a readus The Reds la gloria  de altădată. FC Liverpool a jucat cu Wolverhampton, de care a dispus cu 2-0, iar după meci întregul stadion i-a cântat lui Klopp „You’ll Never Walk Alone”. Clubul a organizat o ceremonie specială la despărţirea de Klopp, de staff-ul acestuia şi de jucătorii care şi-au încheiat contractul cu echipa – Thiago Alcantara şi Joel Matip.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Jurgen Klopp (56 de ani) a venit la FC Liverpool în octombrie 2015, înlocuindu-l pe Brendan Rogers, şi a câştigat alături de The Reds opt trofee: Liga Campionilor (2019), Supercupa Europei (2019), Campionatul Mondial al cluburilor (2019), titlul în Anglia (2020), Cupa Angliei (2022), Cupa Ligii Angliei (2022, 2024), Supercupa Angliei (2022). Au mai fost două finale de Liga Campionilor (2018, 2022) şi una de Europa League (2016).

Klopp a condus pe FC Liverpool în 491 de partide, din care a câştigat 299 şi a încheiat la egalitate 109, pierzând 83.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.