Antrenorul Jupp Heynckes a declarat, marţi, că Bayern Munchen a fost echipa mai bună pe parcursul celor două manşe cu Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut un super meci, am fost echipa mai bună în cele două manşe. Dar este greu ca după o repriză de clasă mondială, să faci o asemenea greşeală şi să primeşti un astfel de gol. Keylor Navas a fost cel mai bun jucător al Realului. Penalti neacordat în prima repriză? Evident când vezi imaginile este penalti, dar nu vreau să discut despre arbitraj când noi le-am făcut cadou două goluri. Având în vedere prestaţia din cele două meciuri, noi am fi meritat să mergem în finală", a declarat Heynckes.

Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Ligii Campionilor, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu Bayern Munchen, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, Real Madrid a câştigat la Munchen, cu 2-1.

Au marcat: Benzema '11, '46 / Kimmich '3. James Rodriguez '63

Benzema a marcat al doilea gol în urma unei greşeli incredibile a lui Tolisso şi a portarului Ulreich.

Real Madrid a câştigat de 12 ori trofeul Ligii Campionilor.

Miercuri, va fi cunoscută şi a doua finalistă, după întâlnirea AS Roma - Liverpool (scor 5-2, în tur, pentru englezi).

Finala va fi la Kiev, la 26 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.