Antrenorul Julian Nagelsmann a revenit pe banca echipei Bayern Munchen, marţi, la meciul de pe teren propriu cu Benfica Lisabona, din etapa a IV-a a Grupei E a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nagelsmann, vaccinat cu două doze, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la 20 octombrie, la Lisabona, unde a avut loc jocul tur cu Benfica. De atunci, tehnicianul german a lipsit de la patru meciuri ale echipei lui, inclusiv la partida cu formaţia portugheză, deoarece a fost găsit infectat înaintea întâlnirii şi plasat în izolare.

Bayern a folosit un avion-ambulanţă pentru a-l aduce în condiţii bune pe antrenor în Germania.

Secundul Dino Toppmoller a preluat conducerea echipei la partidele de la care a lipsit Nagelsmann, între care se numără şi o înfrângere usturătoare, scor 0-5, cu Borussia Monchengladbach, în Cupa Germaniei. Bayern a câştigat celelalte trei meciuri fără antrenorul principal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.