Selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann a făcut publică joi lista jucătorilor chemaţi pentru amicalele cu Franţa şi Ţările de Jos. Printre cei 26 de jucători convocaţi se numără şase debutanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Germania va întâlni Franţa, la 23 martie, şi Ţările de Jos, la 26 martie, în două meciuri amicale programate la Lyon. Selecţionerul german Julian Nagelsmann a anunţat lista celor 26 de jucători chemaţi la lot, iar printre fotbaliştii convocaţi se numără şi şase debutanţi în Nationalmannschaft: Aceştia sunt trei fundaşi - doi de la VFB Stuttgart (Waldemar Anton, Maximilian Mittelstadt) şi unul de la Heidenheim (Jan-Niklas Beste); un mijlocaş de la Bayern Munchen (Aleksandar Pavlovic, în vârstă de 19 ani) şi doi atacaţi: Deniz Undav (VfB Stuttgart) şi Maximilian Beier (Hoffenheim).

La naţională au mai revenit Toni Kroos (Real Madrid, 34 de ani), Manuel Neuer (Bayern Munchen, 37 de ani), dar Jamal Musiala (Bayern Munchen).

De pe listă lipsesc, printre alţii, Leon Goretzka (Bayern), Serge Gnabry (Bayern) şi Mats Hummels (Borussia Dortmund).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.