Fundaşul internaţional francez Jules Kounde a publicat pe reţelele social-media un mesaj al unui europarlamentar în care se cere rezolvarea conflictului palestiniano-israelian pe cale paşnică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul Barcelonei,. Jules Kounde a retransmis duminică seara, pe Instagram, o postare a europarlamentarului francez Raphael Glucksmann: „Empatia noastră totală pentru victimele israeliene nu trebuie să fie cuplată cu indiferenţa faţă de calvarul civililor palestinieni. Atacarea organizaţiei teroriste Hamas este perfect legitimă şi necesară. Dar pentru a viza Hamas, nu putem tolera acumularea nesfârşită de cadavre palestiniene”, a fost mesajul împărtăşit de Kounde. „Este atât de greu de citit discursul acesta? Este atât de greu să îl auzi?”, s-a întrebat Kounde pe Instagram.

Jules Kounde se alătură astfel lui Karim Benzema şi Nabil Fekir, fotbalişti care au luat atitudine pentru apărarea cauzei palestiniene.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.