Judoka Andreea Chiţu a câştigat medalia de aur a categoriei 52 de kilograme, la Grand Prix din Antalya. Pentru sportiva tricoloră este prima medalie de aur în circuit în ultimii patru ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dublă vicecampioană mondială a categoriei, Andreea Chiţu a marcat o revenire puternică în circuit cu medalia de aur din Antalya, în anul preolimpic.

Chiţu a debutat cu tur liber în grupa D, după care a trecut de sportivele Katinka Szabo (Ungaria), Iulia Kazarina (Rusia), intrând în semifinale. În penultimul act a învins-o pe Sarah Menezes (Brazilia), iar medalia de aur a cucerit-o după lupta cu campioana mondială Urantsetseg Munkhbat (Mongolia).

Andreea Chiţu a fost felicitată şi de COSR, într-un mesaj pe pagina oficială a forului: ” Back in business! Judoka Andreea Chiţu a câştigat aurul la Grand Prix-ul din Antalya. E primul succes pentru ea în circuitul mondial dupa 2015! Felicitări, Andreea! Felicitări antrenorilor! Succes mai departe în calificarea olimpică”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.