Clubul Slavia Praga, la care este legitimat Nicolae Stanciu, a anunţat că unul dintre jucătorii săi a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi componenţii echipei, staful tehnic şi alţi angajaţi ai clubului au fost testaţi luni. Ca urmare a rezultatului pozitiv pentru un jucător, toţi cei de la club vor rămâne în izolare preventivă până joi. Fotbalistul infectat este în carantina impusă pentru astfel de cazuri.

Vineri se vor face noi teste, iar dacă rezultatele vor fi negative echipa va putea reveni la antrenamente vineri după-amiază. Alte teste pentru Covid-19 se vor face la Slavia Praga luni, 25 mai.

“Dacă şi rezultatele de luni vor fi negative, vrem să jucăm normal marţi”, a declarat Jaroslav Tvrdik, preşedintele consiliului de administraţie al clubului ceh.

Slavia Praga avea programat marţi un meci amical cu Jihlava, care a fost anulat. În 28 mai, Slavia urmează să reia competiţia, cu o partidă cu Mlada Boleslav.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.