Jucătorii şi antrenorii echipei CFR Cluj au primit trofeul şi medaliile de campioni ai României, duminică seară, pe arena Dr. Constantin Rădulescu, după victoria cu CSU Craiova, scor 1-0, din penultima etapă a play-off-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de decernarea medaliilor, Marcel Pavel a interpretat la tribuna aflată la mijlocul terenului aria Nessun Dorma dar şi melodia We are the Champions.

Jucătorii de la CFR au primit medaliile şi tricourile de campioni din partea oficialilor LPF, apoi fiind premiaţi membrii stafului tehnic în frunte cu antrenorul Dan Petrescu.

Trofeul pentru câştigarea Ligii I i-a fost acordat de vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz, căpitanului echipei Mario Camora.

Festivitatea s-a încheiat cu şampanie, confetti şi focuri de artificii.

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a cincea oară în istoria sa şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSU Craiova. Cu o etapă înainte de final, CFR Cluj are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului 2, FCSB. CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010, 2012 şi 2018. A marcat Culio '12 (p).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.