Jucătorii echipei naţionale a Venezuelei au acuzat poliţiştii peruani că i-au lovit, marţi, pe stadionul naţional din Lima, după meciul terminat la egalitate, 1-1, între cele două naţiuni, în preliminariile Cupei Mondiale din 2026, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În momentul în care venezuelenii au mers să-şi salute fanii din tribune, poliţiştii responsabili cu menţinerea ordinii "s-au enervat (...) şi au scos bastoanele pentru a ne lovi", a explicat fundaşul central Nahuel Ferraresi.

"M-au lovit de două ori şi m-au rănit puţin (la două degete), dar nu a fost grav", a adăugat el, susţinând că urma să îşi arunce tricoul în direcţia suporterilor.

Imagini devenite virale pe reţelele de socializare îi arată pe jucătorii echipei certându-se cu poliţiştii peruvieni, unii dintre ei ţinând în mână bastoane.

Cu acest rezultat de egalitate, Peru rămâne pe ultimul loc în calificările zonei AmSud, în timp ce Venezuela ocupă locul patru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.