Jucătorii echipei naţionale de fotbal a Marocului au fost decoraţi, marţi seară, de regele Mohammed VI. Ei au fost prezenţi la ceremonie alături de mamele lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Leii din Atlas" au primit Ordinul Tronului pentru performanţa istorică de la Cupa Mondială, unde s-au clasat pe locul 4.

Potrivit Palatului Regal, prezenţa mamelor alături de jucători este un omagiu adus acestor femei marocane care au inoculat copiilor lor valorile patriotismului, sacrificiului şi apartenenţei naţionale.

De asemenea, reprezintă dovada faptului că suveranul consideră femeia marocană drept stâlp al familiei şi al societăţii în general, scrie agenţia MAP.

Până la primirea de la Palatul Regal, jucătorii au defilat prin centrul Rabatului, fiind aclamaţi de zeci de mii de persoane.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.