Jucătorii echipei Glasgow Rangers care au încălcat restricţiile puse în aplicare în Marea Britanie din cauza pandemiei de coronavirus au revenit la antrenamente, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul Bongani Zungu şi fundaşii Nathan Patterson şi Calvin Bassey le-au cerut iertare fanilor, miercuri, prin intermediul site-ului clubului. Cei trei, împreună cu atacantul Dapo Mebude şi portarul Brian Kinnear, ambii împrumutaţi, au primit ordin să se autoizoleze timp de zece zile după ce presa locală a scris că au participat, la Glasgow, la o petrecere întreruptă de poliţie.

O declaraţie comună a managerului Steven Gerrard şi a directorului sportiv Ross Wilson arată că gruparea a acceptat scuzele jucătorilor.

"Suntem amândoi convinşi că jucătorii îşi înţeleg pe deplin obligaţiile faţă de clubul nostru şi acceptă cu sinceritate sancţiunile disciplinare severe pe care le-am impus pentru că ne-au dezamăgit pe toţi", se arată în comunicat.

Rangers, echipă la care evoluează şi Ianis Hagi şi care are nevoie de şapte puncte în ultimele opt etape pentru a câştiga titlul în Scoţia, va evolua, joi, pe teren propriu, cu Royal Antwerp, în manşa a doua a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. În tur, Rangers s-a impus cu 4-3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.