Jucătorii echipei FC Voluntari au primit al doilea trofeu din istoria clubului, duminică seară, la ceremonia care a avut loc după meciul câştigat în faţa campioanei FC Viitorul, scor 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai întâi jucătorii de la FC Viitorul şi-au primit medaliile de finalişti, rând pe rând, de la Răzvan Burleanu, ei fiind felicitaţi şi de Miodrag Belodedici şi Mihai Stoichiţă.

Ulterior, şi-au primit medaliile fotbaliştii grupării ilfovene, iar primul care a ridicat trofeul deasupra capului a fost căpitanul Vasile Maftei. Momentul a fost însoţit de focuri de artificii şi confeti. Învingătorii au scandat: "Campionii, campionii". 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tehnnicianul Viitorului, Gheorghe Hagi, afectat de eşec, a stat mult timp pe parcursul ceremoniei pe bancă, iar apoi a plecat la vestiare. 

Deţinătoarea Cupei României, FC Voluntari, a învins, duminică, la Botoşani, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana FC Viitorul, şi a câştigat în premieră Supercupa României. Constănţenii au jucat o oră în inferioritate numerică.

Golul a fost marcat de Costin Lazăr '12.

În minutul 32, FC Viitorul a rămas în inferioritate numerică, Ionuţ Vînă fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Pentru Claudiu Niculescu este a doua dublă Cupă - Supercupă, de această dată în calitate de antrenor. Niculescu a mai câştigat Cupa României şi Supercupa României ca fotbalist, în 2005, cu Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.