Jucătorii echipei CSU Craiova au fost aşteptaţi, luni, de peste 7.000 de fani în centrul oraşului, pentru a sărbători câştigarea Cupei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Fotbaliştii şi conducătorii clubului au sosit în piaţă, puţin după ora 13.00, cu un autocar descoperit, după un traseu prin Craiova şi au fost ovaţionaţi de suporteri. Înainte de sosirea lor, Andrei Păunescu a susţinut un concert pe scena amplasată în piaţă.

Jucătorii au urcat şi ei pe scenă, au desfăcut sticle de şampanie, au aprins torţe şi fumigene şi au cântat alături de suporterii prezenţi.

CSU Craiova, loul 3 în Liga I, a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Dacă se ţine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.