Jucătorii CFR Cluj au mers, marţi, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase pentru a mulţumi personalului medical, care a tratat mai mulţi fotbalişti şi membrii ai staff-ului bolnavi de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi, întreaga echipă alături de staff-ul tehnic au mers la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca pentru a mulţumi întregului staff medical pentru tot sprijinul acordat în perioada în care o parte din ei au fost internaţi fiind testaţi pozitiv cu COVID19.

Lupta pe care medicii din acest spital o duc zi de zi cu inamicul invizibil este una extraordinar de mare, iar pentru asta merită aprecierile şi toată recunoştinţa noastră!

Medalia şi tricoul de campion vor fi de acum înainte în loc de cinste în Spitalul Medicilor Campioni!

Voi sunteţi eroii noştri! Vă mulţumim şi ne înclinăm în faţa voastră!", se arată în comunicatul clubului ardelean

"Sunteţi eroii nevăzuţi ai României, nu numai la acest spital, în toate oraşele sunt eroi care nu sunt văzuţi şi am venit aici să vă apreciem foarte mult. Vă mulţumim şi sper să nu mai avem nevoie să venim pe aici", a declarat Dan Petrescu.

La finalul lunii iulie, la CFR Cluj s-au înregistrat 26 cazuri de infectare cu Sars-Cov-2, printre care şi antrenorul Dan Petrescu. Testele au fost efectuate la o clinică privată din Bucureşti.

Ulterior, la retestarea efectuată la Cluj-Napoca, multe dintre aceste cazuri s-au dovedit a fi fost fals-pozitive. Totuşi, antrenorul Dan Petrescu, o parte a staff-ului său şi atacantul Adrian Păun au suferit de Covid-19, fiind internaţi în spital.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.