Şase jucători ai echipei Tianjin Teda, club din prima ligă chineză, au fost reţinuţi timp de trei zile, după ce au fost implicaţi într-o încăierare într-un bar, a anunţat clubul din China.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jucătorii au încălcat regulile echipei, au ieşit fără permisiune, s-au încăierat cu alţii la intrarea într-un bar şi s-au bătut", a precizat clubul.

Incidentul s-a produs la 21 februarie, în oraşul Kunming, unde echipa antrenată de germanul Uli Stielike efectua un stagiu de pregătire. 

"Ei au fost sancţionaţi de poliţia din Kunming, care i-a ţinut trei zile în detenţie administrativă", a precizat clubul.

Detenţia administrativă este un lucru obişnuit în China, unde poliţia poate impune până la 15 zile de privare de libertate.

Clubul nu a dezvăluit numele jucătorilor, dar a precizat că aceştia sunt de la echipa de rezerve şi îşi vor face autocritica în scris şi vor efectua "o profundă reflexie". Jucătorii au primit şi amenzi şi au fost excluşi temporar din lot.

Deşi antrenorii nu au fost implicaţi în incident, şi ei vor primi o amendă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.