Interul Gnosiane Niombla a declarat, vineri, că ea şi coechipierele ei de la CSM Bucureşti sunt pregătite de "marele meci" de la Gyor, din grupa a doua principală a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem pregătite, va fi un meci mare la Gyor, aşteptăm multe de la acest meci. Cred că şansele sunt 50 la 50. Ele joacă bine, noi jucăm bine. E o nebunie cu fanii lui Gyor, aşa e de fiecare dată când o echipă din România joacă în Ungaria. Cheia victoriei este ca toate jucătoarele să evolueze bine, ca o echipă. Bella (n.r. - Isabelle Gullden) este creierul echipei noastre, cea care decide şi inspiră, e un suport important să o avem din nou alături de noi. Nu cred că suntem acum gata de Final 4, dar făcând pas cu pas vom fi", a declarat jucătoarea franceză.

Sabina Jacobsen spune că jucătoarele îşi doresc să evolueze în meciuri dificile, cum va fi cel de la Gyor.

"E un meci greu, dar suntem pregătite. Va fi asista multă lume la această partidă, dar ne place să jucăm în astfel de condiţii. Jucăm handabal şi ne antrenăm pentru astfel de meciuri. Întâlnim o formaţie puternică, trebuie să jucăm bine atât în defensivă, cât şi în atac", a precizat sportiva suedeză.

Extrema Amanda Kurtovic afirmă că formaţia sa este de neînvins atunci când reuşeşte să îşi facă jocul: "Va fi la fel de greu ca oricare alt meci din Liga Campionilor. Va fi o atmosferă extraordinară, dar nimeni nu e mai puternic ca noi. Dacă ne facem jocul nostru, dacă evoluăm bine, nimeni nu ne poate opri. Nu suntem perfecte, mai facem greşeli, vor marca împotriva noastră, vom rata, dar important este să luptăm din primul până-n ultimul minut. E bine să o avem din nou alături pe Bella."

Antrenoarea Helle Thomsen a negat faptul că ar fi primit o ofertă de a pregăti viitoarea adversară din Liga Campionilor

"E bine că a revenit Bella, ne va ajuta mai mult la posesie. O să fie un meci cu adevărat greu, când joacă acasă sunt puternice, dar sper să jucăm la fel ca ultima dată cu Gyor şi ca în meciul de ieri, să fim puternice în defensivă. Toate jucătoarele se antrenează din greu, acesta este unul dintre meciurile mari. Jucătoarelor, antrenorilor le plac astfel de partide. Gyor are o echipă bună, ete un meci important pentru ambele echipe. Nu pot să spun dacă va fi mai greu în deplasare, decât acasă, poate după meci, e dificil acum. Cănd joci la Gyor este un pic mai dificil decât atunci când joci acasă şi ai 5.000 de suporteri de partea ta. Acum vor fi de partea lor, dar sper să facem un joc bun. Nu am avut o ofertă să merg la Gyor, am un contract aici şi mă concentrez pe munca de aici. Nu-mi place că se vorbeşte de aşa ceva şi despre ce vor face jucătoarele. Indiferent de ofertele primite şi de ce fac jucătoarele, cred că cel mai important lucru este menţinerea concentrării şi obţinerea unor rezultate bune la această echipă", a declarat Helle Thomsen.

Calificată deja în sferturile de finală, CSM Bucureşti este lider în grupă, cu 11 puncte, urmată în clasament de Gyor, cu 10. Partida Gyor - CSM Bucureşti va avea loc luni, de la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.