Tehnicianul Juan Carlos Unzue, care a fost secundul lui Luis Enrique în ultimele trei sezoane la FC Barcelona, a fost numit, duminică, în funcţia de antrenor principal al echipei Celta Vigo, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unzue, în vârstă de 50 de ani, a semnat un contract pe două sezoane cu Celta Vigo şi îl va înlocui pe argentinianul Edaurdo Berizzo.

Juan Carlos Unzue a mai fost secundul lui Luis Enrique şi la Celta Vigo, în sezonul 2013-2014. El a mai făcut parte din staful tehnic al Barcelonei în perioadele în care antrenori erau Frank Rijkaard şi Josep Guardiola.

Unzue, fost portar la FC Barcelona şi FC Sevilla, a pregătit ca principal pe Numancia, în sezonul 2009-2010. El este fratele lui Eusebio Unzue, managerul echipei spaniole de ciclism Movistar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.