Selecţionerul Mexicului, Juan Carlos Osorio, a afirmat că echipa sa a avut posesie 53% în meciul cu Brazilia şi apoi l-a criticat pe Neymar, despre care a spus că simulează accidentări mult prea des.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o ruşine pentru fotbal că se pierde atât de mult timp pentru un singur jucător. Fotbaliştii mei au fost obosiţi după aceste opriri frecvente. O oprire de genul ăsta a durat patru minute. Nu mi se pare un bun exemplu pentru copiii care se uită la fotbal", a declarat Osorio.

El a mai spus că a fost un arbitraj care a favorizat Brazilia şi a "protejat jucătorii care au căutat să fie faultaţi".

Reprezentativa Braziliei s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale, după ce a învins Mexic, scor 2-0, luni, la Samara. Neymar a marcat în minutul 51, iar Firmino în minutul 89.

După o fază creată de Neymar şi Willian, atacantul de la PSG i-a pasat cu călcâiul lui Willian, care, intrat în careu i-a retrimis lui Neymar, iar acesta a împins mingea în plasă.

Firmino a stabilit scorul final în minutul 89, când a punctat din pasa lui Neymar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.