Antrenorul José Mourinho, demis în decembrie de la Manchester United, vrea ca la următoarea echipă pe care o va antrena să găsească "empatie internă", nu un "conflict intern".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu vreau un conflict intern. Vreau să muncesc cu empatie. Un club este o structută complexă, în care managerul este o parte importantă", a declarat Mourinho pentru Daily Telegraph.

El a menţionat că echipa unde a avut acest sentiment este Internazionale Milano: "Vreau să lucrez cu oameni care îmi plac, alături de care sunt fericit, cu oameni cu aceleaşi idei. Aveam acest lucru la Inter. Mai sunt şi alte cluburi la fel şi este un lucru foarte important".

Pentru Mourinho, banii nu sunt o problemă, el refuzând o ofertă foarte bună de la club anonim. "Vreau un fotbal de nivel înalt şi vreau ambiţii la cel mai înalt nivel".

El a vorbit şi despre ultimele luni petrecute la Manchester United. "Este prima oară când nuam câştigat niciun trofeu în 18 luni. Alţii  nu câştigă niciun trofeu în 18 ani".

Mourinho a preluat conducerea tehnică a echipei Manchester United în mai 2016 şi a câştigat cu acasta Cupa Ligii şi Liga Europa. În ianuarie 2018, el şi-a prelungit contractul până în 2020, cu opţiune pentru încă un an. Însă în decembrie 2018, portughezul a fost demis după o serie de rezultate nesatisfăcătoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.