Mijlocaşul italian Jorginho a recunoscut marţi, într-o conferinţă de presă, că demiterea lui Thomas Tuchel de către Chelsea, a fost ”o surpriză pentru toată lumea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu o săptămână, după înfrângerea suferită de Chelsea la Zagreb, în meciul cu Dinamo, din Liga Campionilor, antrenorul grupării londoneze, Thomas Tuchel, era demis.

Reproşurile aduse tehnicianului german erau startul slab de campionat şi eşecul neaşteptat din Croaţia. Tuchel a fost înlocuit cu Graham Potter, managerul lui Brighton, iar Jorginho a explicat presei cum a fost ultima săptămână la club: ”S-au întâmplat multe lucruri în puţine zile, iar demiterea antrenorului a fost o surpriză, ne-a luat pe toţi prin surprindere, dar acum avem un nou antrenor, suntem nerăbdători să lucrăm cu el şi vom încerca să ne adaptăm cerinţelor lui”, a declarat italianul.

Chelsea joacă, miercuri, cu FC Salzburg, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.