Tehnicianul portughez Jorge Jesus îşi va prelungi contractul cu campioana Braziliei şi a Americii de Sud, Flamengo, până în iunie 2021, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anrenorul de 65 de ani va primi un salalriu de patru milioane de euro pe an. Precedentul lui contract înceta la 17 iunie.

Cu Flamengo, Jorge Jesus a câştigat în 2019 campionatul Braziliei şi Copa Libertadores, devenind cetăţean de onoare al oraşului Rio de Janeiro şi fiind decorat de preşedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, cu Ordinul Henric Navigatorul (Ordem do Infante Dom Henrique) pentru aceste performanţe.

În cariera lui, Jorje Jesus a mai antrenat, printre altele, echipele Vitoria Setubal, Vitoria Guimaraes, Belenenses, Braga, Benfica Lisabona, Sporting Lisabona şi Al Hilal.

Cu Benfica, el a cucerit de trei ori titlul în Portugalia, o dată cupa şi a fost de două ori finalist al Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.