Mijlocaşul Jonathan Rodriguez a declarat, sâmbătă seară, că Supercupa României, pierdută de CFR Cluj în faţa Universităţii Craiova a fost o întâlnire lentă, fără ocazii, subliniind că niciodată nu există explicaţii pentru rezultatul de la loviturile de departajare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem două echipe mari şi s-a demonstrat în teren. A fost un meci lent, fără prea multe atacuri, s-a terminat 0-0, fără prea multe ocazii. Nu ai explicaţii la penaltiuri, aşa se întâmplă. M-am adaptat foarte bine în vestiar, dar şi în teren, am făcut două meciuri bune, sper să continui aşa", a declarat Rodriguez.

CS Universitatea Craiova, câştigătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I. La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare au marcat: J. Rodriguez, Costache / Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovici;

Au ratat: Păun, Omrani (a apărat Pigliacelli de fiecare dată).



 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.