Kata Mandel, sportiva de la snowboard s-a accidentat la antrenamentul liber şi a fost retrasă din competiţie de snowboard cross de la Jocurile Olimpice de Tineret de la Gangwon (Coreea de Sud). Kata a căzut pe mâna dreaptă şi a suferit o fractură de apofiză stiloidă cubitală. Sportiva rămâne portdrapelul României la ceremonia de deschidere de vineri, informează COSR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Echipa medicală a Team Romania, formată din medicii Dan Tănase şi Diana Torje, a însoţit-o pe sportivă la policlinica Satului Olimpic şi apoi la Spitalul Universitar Asan. După cosultaţii şi investigaţii imagistice s-a stabilit diagnosticul. Membrul superior drept i-a fost imobilizat cu aparat ghipsat urmând ca vineri să se prezinte la alt control.
 
Şeful de Misiune Florin Mişcă a decis, împreună cu conducerea COSR, ca sportiva să rămână portdrapel al Team Romania pentru Ceremonia de Deschidere de vineri.
 
Kata va fi portdrapel alături de Sami Mihai (monobob)
 
Sportivii români vor concura la 9 discipline din programul celei de a IV-a ediţii a Jocurilor Olimpice de Tineret pentru sporturile de iarnă.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.