Finala probei de dublu masculin din cadrul turneului olimpic de tenis se va disputa între două echipe croate, Nikola Mektici/Mate Pavici - Marin Cilici/Ivan Dodig.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, cea mai bună pereche din lume, formată din Nikola Mektici şi Mate Pavici, care în acest an a câştigat turneele de la Wimbledon, Miami, Monte-Carlo şi Roma, a învins, în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-4, cuplul american Austin Krajicek/Tennys Sandgren.

În cealaltă semifinală, Marin Cilici şi Ivan Dodig i-au întrecut, cu scorul de 6-2, 6-2, pe neo-zeelandezii Marcus Daniell şi Michael Venus.

Este pentru prima dată de la Jocurile Olimpice din 1908 când finala masculină de dublu se dispută între două echipe din aceeaşi ţară, potrivit lequipe.fr.

Croaţia mai are o medalie olimpică la dublu masculin, de bronz, cucerită în 2000, la Atena, de cuplul Ivan Ljubicici/Mario Ancici.

Finala de la Tokyo este programată sâmbătă. Învinşii din semifinale vor lupta pentru medalia de bronz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.